Om bloggen

Behövs det ytterligare en aktieblogg där ute i bloggosfären? Nej, egentligen tror jag inte det. Det finns redan många mycket duktiga bloggare som delar med sig av sina kunskaper inom aktieområdet. Däremot tror jag att jag kan få stor glädje och nytta av läsarnas kommentarer när jag skriver ner mina tankar kring investeringar och när jag analyserar bolag.

Bloggen fick namnet BilligaBolag eftersom jag har en stark tro på att en av de viktigaste faktorerna för att göra lyckosamma investeringar är priset jag betalar. Om billigt betyder lågt P/E-tal, lågt P/B-tal, lågt EV/EBITDA eller net-net har jag en flexibel inställning till än så länge. Min strategi kommer förhoppningsvis att bli mer tydlig i takt med att jag utvecklas som investerare.

Det som skrivs på bloggen ska inte ses som köp- eller säljrekommendationer. Bloggens enda syfte är att jag vill utvecklas som investerare. Jag avsäger mig med detta ifrån ansvaret om läsaren ändå väljer att agera på den information som publiceras. Tänk på att det kan finnas felaktigheter i så väl text som statistik. Läsaren bör alltid göra sin egen analys samt hämta information direkt ifrån bolagens årsredovisningar.

Kontakt: billigabolag snabel-a gmail punkt com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s